Cautare

533 de rezultate pentru "catalina marinescu" (2.92 secunde)
In sedinta de guvern de miercuri, premierul Calin Popescu-Tariceanu a constatat ca Ministerul Culturii si Cultelor este singurul care a prezentat un plan de descentralizare, prin care atributiile de la nivel central sunt delegate autoritatilor de la nivel local, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
Lui Gheorghe Marinescu, directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Dolj, ii place munca pe care o face din doua motive: ... Cat despre bani, sutem bugetari si trebuie sa ne facem munca indiferent de cati bani luam", a explicat Marinescu.
A, ca vrea ea sa apere interesul pe care il are Marian Jean Marinescu la incineratorul de deseuri infectioase, asta e altceva", a spus Antonie Solomon.
Plenul Camerei Deputatilor s-a pronuntat ieri definitiv asupra a doua dintre proiectele legislative initiate de senatorul PD Marius Marinescu, votand favorabil unul dintre acestea si respingandu-l pe cealalalt.
Numele va fi facut public dupa ce Jose Barroso isi va da acceptul pentru candidatul Romaniei, a declarat ieri purtatorul de cuvant al guvernului, Oana Marinescu.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor si combaterea coruptiei, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Parlament trei propuneri legislative privind "diminuarea coruptiei, transparenta modului in care sunt cheltuiti banii publici, respectarea dreptului la viata privata si ocrotirea sanatatii cetatenilor".
Declaratiile reprezentantilor PSD dovedesc ca acestia nu cunosc nici importanta multilingvismului pentru Uniunea Europeana, nici procedurile de stabilire a portofoliului unui comisar european si nici pozitia si ponderea comisarilor in cadrul Comisiei Europene, sustine purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto), sustinut de euro-observatorul PD Radu ¥arle si de senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, a depus la Senat o propunere legislativa de completare a Legii nr. ... trebuie sa fie exemple de competenta si moralitate, in opinia senatorului Marinescu.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, Marius Marinescu, a declarat ca va propune azi Comisiei sa ceara oficial Guvernului lista celor aproximativ 800 de imobile detinute de RA-APPS si inchiriate fostilor sau actualilor demnitari.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ca primul-ministru a vrut sa discute ieri, la sedinta de guvern fata in fata cu Macovei, dar aceasta a trimis in loc un secretar de stat.
Directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din cadrul Institutiei Prefectului Dolj, Eugen Marinescu, a precizat ca balanta va fi gata in momentul in care vor fi lamurite o serie de neclaritati legate de terenuri care apartin in prezent Ministerului Apararii Nationale, Justitiei si statiunilor de cercetare, pamanturi pe care institutia le-a solicitat deja.
Senatorul PD Marius Marinescu a depus la Senat o propunere legislativa ce vizeaza modificarea legii referitoare la organizarea si functionarea Curtii de Conturi.
Democratii vor sa se adapteze Si presedintele executiv al PD Dolj, Marian Jean Marinescu, a afirmat ca PD va vota orice motiune de cenzura impotriva Guvernului, apreciind ca schimbarea programului politic al partidului este "normala" intrucat trebuie adaptata la situatia politica.
Motivele acestei amanari sunt generate de tergiversarea unor institutii ale statului in vederea punerii la dispozitia parlamentarilor a documentelor necesare anchetei, dar si de volumul mare de munca, a explicat pentru "Realitatea romaneasca", vicepresedintele Comisiei, senatorul democrat, Marius Marinescu.
Senatorul PD Marius Marinescu a declarat ieri ca a depus la Biroul Permanent un proiect de lege prin care se instituie o indemnizatie lunara pentru elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele nationale.
Senatorii Marius Marinescu, Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, alaturi de alti 38 de senatori, au depus, vineri, la Biroul Permanent, o propunere legislativa in procedura de urgenta privind interzicerea schimbarii destinatiilor terenurilor prevazute in planurile urbanistice ca spatii verzi amenajate.
El a precizat ca, la dezbaterea si aprobarea rezolutiei, din 15 noiembrie, din Parlamentul European, reprezentantii PD au lipsit, singurul prezent fiind europarlamentarul democrat Marian Jean Marinescu.
Conservatorii cer presedintelui Traian Basescu sa ceara DNA si Curtii de Conturi sa se autosesizeze in legatura cu acordarea lui Costica Constanda a terenului in Satul Francez, considerand ca acest lucru este o "afacere dubioasa", a declarat, luni, senatorul PC Marius Marinescu.
"Bucurestiul a ajuns precum Calcutta!", a spus Marius Marinescu din camion, intr-o pledoarie pentru exproprierea omului de afaceri Costel Costanda. ... Intampinat cu aplauzele cerute de Popescu-Piedone, Codrin Stefanescu a marturisit ca-si lanseaza candidatura, alaturi de Marius Marinescu, care vizeaza un post de viceprimar.
Marius Marinescu, vicepretedinte al PC, a anuntat ca aprtidul sau va organiza joi in fata Pretedintiei, impreuna cu asociatiile privind pagubitii caselor nationalizate, un miting de protest fata de respingerea de catre pretedintele Traian Basescu a legii privind retrocedarea caselor nationalizate.
google-analytics.com